Jaký telefon?
2 posters
Strana 1 z 1
Jaký telefon?
Očekával jsem od Samsungu více,S6 mě velice lákala,ale nebudu kupovat/ani Andi/vývojář Boeffla kernelu.Je to jen image a nic více.Sice display a os je lepší,ale bez vyměnitelné baterie na cesty a bez slotu na ext.kartu pro mě nepoužitelné.
Co jsem viděl,na recenzích,každý otisk prstu je viditelný a nemluvně o nějaké ochraně proti prachu a vodě!!!!
Jsem docela sklamaný,očekávání mě vrátilo zpět na myšlenku Lorda Boeffla/Andi/není nejlepší co je nové,ale je dobré co známe a umíme si s tím poradit.Tak proto,by pro mě S6 bez ext.karty připadal v ůvahu ve verzi 128GB což bude,ale nedám za takový telefon cca 26000Kč..Nehledě na to,že vám klekne baterka a pošlete telefon do opravny na měsíc...možná..
Zvažuji vše,One plus One je super telefon,ale mě osobně nesedí CM,čímž je osazen.
Po diskuzi s Lordem Boefflou/Andi/bude řešení..možná už příští týden...
Co jsem viděl,na recenzích,každý otisk prstu je viditelný a nemluvně o nějaké ochraně proti prachu a vodě!!!!
Jsem docela sklamaný,očekávání mě vrátilo zpět na myšlenku Lorda Boeffla/Andi/není nejlepší co je nové,ale je dobré co známe a umíme si s tím poradit.Tak proto,by pro mě S6 bez ext.karty připadal v ůvahu ve verzi 128GB což bude,ale nedám za takový telefon cca 26000Kč..Nehledě na to,že vám klekne baterka a pošlete telefon do opravny na měsíc...možná..
Zvažuji vše,One plus One je super telefon,ale mě osobně nesedí CM,čímž je osazen.
Po diskuzi s Lordem Boefflou/Andi/bude řešení..možná už příští týden...

Jaký telefon?
Ahoj Michale, tak jaký telefon jsi vybral? Jsem nějak zklamaný tou S6. Hlavně cenou.
vlastabr- VIP členové
- Poèet pøíspìvkù : 190
Re: Jaký telefon?
Koupil jsem S5 po poradě s Andi..Bude se opět tvořit.S6 je dobrý stroj,ale bez karty a výměny baterky pro mě nepoužitelný.
Mám sice pouze jeden,ale zatím testuji co a jak a zdá se dostačující v plné míře.
S3 mám dvě,jednu stabilní a jednu tzv.na testy a jednu budu muset prodat..Na dvě S5 nemám,tak to bude přibívat pomaleji..

S3 mám dvě,jednu stabilní a jednu tzv.na testy a jednu budu muset prodat..Na dvě S5 nemám,tak to bude přibívat pomaleji..

» základy na telefon S3
» základy na telefon S2
» nejde mi to,nefunguje telefon??
» levný a dobrý telefon OnePlus
» Jak ochladit horký telefon s aplikací Coolify
» základy na telefon S2
» nejde mi to,nefunguje telefon??
» levný a dobrý telefon OnePlus
» Jak ochladit horký telefon s aplikací Coolify
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: