[ROM] [I9300] [ALEXNDR] XXUGNB6 JB 4.3 multi CSC, DEODEXED
Strana 1 z 1
[ROM] [I9300] [ALEXNDR] XXUGNB6 JB 4.3 multi CSC, DEODEXED
Dobrý den, jsem se rozhodl vytvořit čistý deodexed základnu pro i9300, které mohou být vzorem pro ROM kuchařů (nejen pro začátečníky) Také jsem si některé z mých oblíbených Mod (možnost vybrat si v Aroma Installer) - zejména pro běžné uživatele, kteří chtějí používat svůj rom - jak to je. Tyto úpravy jsem udělal osobně pomocí Apktool 2.0 - nejedná se o "vypůjčil" z druhé vlastní ROM, ani od někoho jiného závitem. ROM obsahuje můj rozšířené balíček CSC, které jsem volal i9300 A XX (to je kombinace OXX, OXA + některé další). Konečný seznam dostupných CSC kódů je následující: BTU, CYO, DBT, ERÚ, EUR, ITV, MSR, NEE, ORS, PHE, PHN, VIZ, SIO, TEM, TPH, TSR, TWO, VVT, XEF, XEZ, XEO, XSK ALEXNDR.I9300XXUGNB6 Deodexed: 1. Základna (deodexed použití (bak) smali 2.0.3): - multi CSC (seznam CSC jak je uvedeno výše - aby si vybral v Aroma Installer) - K dispozici aplikace jsou specifické pro zemi / CSC - Deodexed (rámcová / app), Zipaligned - zakořeněný (SuperSU 1.93 app + binární + nezajištěné boot.img) - BusyBox 1.22.1 / run-díly (init.d) podpora - žádné vizuální změny (100% skladem look) - Modem I9300XXUGNA8 2. [Nepovinné] CscFeature MOD (/ system / csc / others.xml): - Přidána závěrky zvuk Nabídka kamera - posílání / přijímání MMS bez údajů o - Přidána "Ukončit prohlížeč" volba v Internet App - výchozí povolena "pohled Desktop" na internetu App - k dispozici "Zobrazit složku" možnost v aplikaci zpráv - Odstraněno "Aktualizace softwaru" volba v Nastavení - přidáno tlačítko hovoru v seznamu Kontakty a Protokoly 3. [Nepovinné] Změněno Telefon app: - Disabled zvýšení vyzvánění - nahrávání hovorů 4. [Nepovinné] Změněno Zprávy app: - Disabled SMS na MMS auto-konverze - zvýšení limitu SMS / MMS příjemci (10 -> 1000) - Zvýšená SMS / MMS hodinový limit (100 -> 1000) - invalidy SMS / MMS přihlásit historii volání Protokoly 5. [Nepovinné] Změněno app Fotoaparát: - Plná funkčnost aplikace fotoaparátu při nízkém baterie Instalace: 1. CWM zotavení - otevřít soubor pomocí "Install Zip" a potvrďte "Yes - install ..." 2. Mobilní Odin PRO - otevřít soubor pomocí "OTA / Aktualizace ZIP" možnost volby. Zrušte Everroot, protože rom je prerooted s nejnovější SuperSu a binární! . Stiskněte tlačítko "Flash firmware" Jazyky k dispozici v Aroma Installer: polština, angličtina Odkazy na stažení: I9300XXUGNB6_DEODEXED_alexndr.zip (MEGA)
http://goo.gl/bc9i4R
I9300XXUGNB6_DEODEXED_alexndr.zip (Mirror cps ) MD5: 4034EFD52CE05ACADBCF789F1A4DF7A0
http://goo.gl/Fs1dDg
Souhlasím použít jakoukoli část mé práce vytvořit pokročilejší vlastní ROM . Přidání mě úvěrů není povinné, ale bylo by skvělé, kdyby si to Pokud mám pocit, že moje práce je užitečná - Budu pokračovat v práci, když novější základna bude propuštěn Samsung kreditů: @ Chainfire , Stephen Stericson, @ wanam , @ dsixda , @ majdinj , @ JustArchi Hit tlačítko Thanks, pokud se vám líbí moje práce
http://goo.gl/bc9i4R
I9300XXUGNB6_DEODEXED_alexndr.zip (Mirror cps ) MD5: 4034EFD52CE05ACADBCF789F1A4DF7A0
http://goo.gl/Fs1dDg
Souhlasím použít jakoukoli část mé práce vytvořit pokročilejší vlastní ROM . Přidání mě úvěrů není povinné, ale bylo by skvělé, kdyby si to Pokud mám pocit, že moje práce je užitečná - Budu pokračovat v práci, když novější základna bude propuštěn Samsung kreditů: @ Chainfire , Stephen Stericson, @ wanam , @ dsixda , @ majdinj , @ JustArchi Hit tlačítko Thanks, pokud se vám líbí moje práce
Re: [ROM] [I9300] [ALEXNDR] XXUGNB6 JB 4.3 multi CSC, DEODEXED
jednoduchá plně deodex rom
pro běžné použití a možnosti změn v systému.
Flash v cwm..
pro běžné použití a možnosti změn v systému.

Flash v cwm..

» [ROM] [I9300] [ALEXNDR] ★ ★ XXUGNG3 Jellybean 4.3 multi CSC (Developer Base)
» [ROM] [I9300] [ALEXNDR] ★ ★ XXUGNH4 Jellybean 4.3 multi CSC (Developer Base)
» [ROM] [I9300] [ALEXNDR] ★ ★ GNJ2 Developer Base, multi CSC, Safe De-Bloat
» [ROM] [XXUGNB6] [4,3] [CWM] JustArchi Sammy Stock (Deodex / Root / Zipalign / Busybox / Init)
» [ROM] I9300 ★ ★ XXUGNH4 Jellybean 4.3 multi CSC MIKEMON_lite_v5
» [ROM] [I9300] [ALEXNDR] ★ ★ XXUGNH4 Jellybean 4.3 multi CSC (Developer Base)
» [ROM] [I9300] [ALEXNDR] ★ ★ GNJ2 Developer Base, multi CSC, Safe De-Bloat
» [ROM] [XXUGNB6] [4,3] [CWM] JustArchi Sammy Stock (Deodex / Root / Zipalign / Busybox / Init)
» [ROM] I9300 ★ ★ XXUGNH4 Jellybean 4.3 multi CSC MIKEMON_lite_v5
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: