Ram fix! V2
2 posters
Strana 1 z 1
Ram fix! V2
Ram fix! V2
Lidi, tohle je moje poslední a KOMPLETNÍ ram oprava všech S3 ROM a bude ukončovat procesy, telefonní AutoClose a většinu aplikací autoclose.Tímto způsobem bude GET RAM při spuštění těžkých úkolů/HRy,multitasking/ a všech hlavních aplikací budou prohozeny A PRIORITISED.MAKE pokud máte zaplý swap, nebo jste zvyklý najít téměř BENEFIT.TOOK.. Jsou propojeny všechny skripty a init.d BASIC je skompilován IT.ITS v podstatě LOOPYSMOOTH HACK upraven.
flash v cwm.
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2798617&d=1402788172
Neuvidíte v ram manažeru tuto opravu,ale při spuštění více akcí je to znát...
Android si sám reguluje ram a tento patch pomáhá na rovnováhu při ukončení procesů a spuštění jiných,bez zámrazů a lagů..
Zatím testuji,ale opravdu něco na tom je..
Lidi, tohle je moje poslední a KOMPLETNÍ ram oprava všech S3 ROM a bude ukončovat procesy, telefonní AutoClose a většinu aplikací autoclose.Tímto způsobem bude GET RAM při spuštění těžkých úkolů/HRy,multitasking/ a všech hlavních aplikací budou prohozeny A PRIORITISED.MAKE pokud máte zaplý swap, nebo jste zvyklý najít téměř BENEFIT.TOOK.. Jsou propojeny všechny skripty a init.d BASIC je skompilován IT.ITS v podstatě LOOPYSMOOTH HACK upraven.
flash v cwm.
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2798617&d=1402788172
Neuvidíte v ram manažeru tuto opravu,ale při spuštění více akcí je to znát...
Android si sám reguluje ram a tento patch pomáhá na rovnováhu při ukončení procesů a spuštění jiných,bez zámrazů a lagů..
Zatím testuji,ale opravdu něco na tom je..

Re: Ram fix! V2
Zdravím, používáš to? nevím jestli do toho mám jít a jestli to k něčemu bude...každopádně by se hodil odkaz zdroje 

Cagas- Anonymní
Zdravím, používáš to? nevím jestli do toho mám jít a jestli to k něčemu bude...každopádně by se hodil odkaz zdroje 

Cagas- Poèet pøíspìvkù : 9
Vyzkoušeno, potvrzuji po jednom dnu jde hned poznat rozdíl
míň se seká a je to plynulejší 

asi tak
každopádně díky za tip 

Ještě dotaz...pokud resetnu mobil, naběhnou ty skripty v init.d slozce samy?
nebo musim znovu pres recovery flashnout?

Pokud vymažeš init.d tak ano,nebudou,po resetu nvm.ale asi factory reset to smázne taky...
myslim boot, ne reset, to jsem napsal trosku spatne...ale ve slozce init.d ty 2 soubory po bootu zustavaji, tudiz teda najedou ne? S timto prave zkusenosti nemam 

Ano,boot čerpá spuštění systému právě ze složky init.d,to co je tam jako konfigurace,tím se řídí co a jak spustí.
OK, super díky 

Proto se mi po nové betě zdálo, že je to zase nějaké sekanější
každopádně jsem flashnul znovu fix a zda se, že je to lepší

Ano,asi tento fix bude po instalaci nového jádra odstraněn..nvm.proč,ale přijdu na to,snad.
V každém případě není problém ho mít ve složce/je malé velikosti/a pokud se aktualizuje kernel,tak znovu flash v cwm..

nevadí, Flash je naštěstí jednoduchej
.. co takhle to navrhnout lordovi? implementace do kernelu

Andi o takových vylepšeních nechce ani slyšet..
Ono hodně devs.tento mods nebo i jiný vkládá do svých rom,ale právě, rom jede plynule s jejich jádrem a nastavením.To co vloží do init.d ke spuštění a řízení systému,je po flashi nového jádra pryč.Proto si také myslím,že custom rom by se neměli po flashi od devs.upravovat,každý to nastaví na optimum a tím/můj názor/se takové skripty odstraní a rom se stává po týdnu nepoužitelná...Ale opět můj názor...

to mas pravdu, tak budem flashovat pp nové verzi, nevadí

Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: