Nejde nastartovat po hybernaci Samsung_SM-G900F_UM
2 posters
Strana 1 z 1
Nejde nastartovat po hybernaci Samsung_SM-G900F_UM
Zdravím Všechny na tomto fóru a prosím řešení mého problému.Mám Samsung_SM-G900F_UM a po hybernaci se vypne a už nejde
zapnout příslušným tlačítkem.Musím vyjmout baterii, nechat asi 2minuty bez baterie apoté opět vsunout baterii.Někdy naskočí,
někdy ne a baterie se jeví jako vybitá.Měřil jsem při vyjmuté baterii napětí na ní a měla cca 4,15 V.Nevím co se s tím dá dělat,tak
prosím poraďte dědkovi ve svých 64 létech života.
Malda27.
zapnout příslušným tlačítkem.Musím vyjmout baterii, nechat asi 2minuty bez baterie apoté opět vsunout baterii.Někdy naskočí,
někdy ne a baterie se jeví jako vybitá.Měřil jsem při vyjmuté baterii napětí na ní a měla cca 4,15 V.Nevím co se s tím dá dělat,tak
prosím poraďte dědkovi ve svých 64 létech života.
Malda27.
Malda27- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: Nejde nastartovat po hybernaci Samsung_SM-G900F_UM
Zdravím,za prvé nevím o jaké hyberneaci je řeč?Grennify nebo jiný režim?Já bych doporučil asi přehrát přes Odin oficiální fw.Mohl by pomoci i factory reset,obnova továrních dat telefonu.Popište mě více váš problém,jaký android tam je,jestli je tam root atd.
díky moc za zájem,už bylo vyřešeno jinak.
Ahoj,beru zpět můj předešlý příspěvek,je to pořád stejné.Posílám foto info o systému.
[IMG]https://2img.net/h/oi63.tinypic.com/t4y81x.jpg[/IMG
Díky Malda27
[IMG]https://2img.net/h/oi63.tinypic.com/t4y81x.jpg[/IMG
Díky Malda27
Tak za prvé není to ofic.rom.Za druhé je to android KitKat což není aktuální a doporučuji aktualizovat na 6.0.1 MM,za třetí to jsi tak koupil nebo jsi sám měnil systém?Pokud to má product code pro CZ /ETL/doporučuji obnovit tovární data telefonu v nastavení,jinak je potřeba přehrát přes Odin ofic SW.
Ahoj , tento mobil jsem dostal od dcery-jestli ho chci,jinak že jej dá na součástky.Byl by si tak laskav a udělal mi z něj mobil, který by se dal používat?Mě se moc líbí.Mohl bych ten mobil poslat poštou, abys mi jej uvedl do normálního provozu? Jak jsem psal, jsem v tomto oboru"Lama",takže tomu opravdu nerozumím.
Děkuji za případnou opravu či přenastavení.Všechno zaplatím!díky za případný zájem mi to uvést do normálního provozu.
Malda27.
Děkuji za případnou opravu či přenastavení.Všechno zaplatím!díky za případný zájem mi to uvést do normálního provozu.
Malda27.
Pokud máš zájem tak se ozvi.Mám toho sice moc,ale rád ti pomůžu.

» nejde mi to,nefunguje telefon??
» root 4.3 nejde pomozte
» jak na to/po flashi nové rom nejde foto/
» rom MG4 a přechod na jinou./nejde připojit k síti./
» Samsung J5 Duos model SM-J500F/DS nejde zapnout wifi
» root 4.3 nejde pomozte
» jak na to/po flashi nové rom nejde foto/
» rom MG4 a přechod na jinou./nejde připojit k síti./
» Samsung J5 Duos model SM-J500F/DS nejde zapnout wifi
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: