CM11 KK->CM 10.2 JB
2 posters
Strana 1 z 1
CM11 KK->CM 10.2 JB
Zdravim momentalne mam romku CM11 nightly .Chcel by som sa vratit na 10.2.1 stable .Treba nejako špecialne postupovat? alebo normalne nahram romku cez cwm ?
Je do downgrade z KK na JB !
Je do downgrade z KK na JB !
->slavo<-- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: CM11 KK->CM 10.2 JB
Dobry den,ja osobne by som urobil:
1.všetky WIPE jake sa daju
2.cez Odin flash ROM GB (2.3.6.,2.3.5 alebo STOCK)
3.flash ROOT
4.zase WIPE jake sa daju
5.flash ROM CWM JB (podla vkusu)
6.možeš preformatovat SD-Card ale prideš o data.Takže tato vec je na tebe.
Toto je moj nazor na vec,aby bol telefonik čisty a neboli tam niake smeti po KitKat rom.
Určite vyskušaj budeš spokojny.
1.všetky WIPE jake sa daju
2.cez Odin flash ROM GB (2.3.6.,2.3.5 alebo STOCK)
3.flash ROOT
4.zase WIPE jake sa daju
5.flash ROM CWM JB (podla vkusu)
6.možeš preformatovat SD-Card ale prideš o data.Takže tato vec je na tebe.
Toto je moj nazor na vec,aby bol telefonik čisty a neboli tam niake smeti po KitKat rom.
Určite vyskušaj budeš spokojny.

Losos- moderátors
- Poèet pøíspìvkù : 96
ja osobne ti odporučam JB ROM:RemICS-JB-4.2-v2
GB ROM:Saurom od Mikemona tiež by to tu malo byt
Dufam že som pomohol,potom napiš.
GB ROM:Saurom od Mikemona tiež by to tu malo byt
Dufam že som pomohol,potom napiš.
Losos- moderátors
čau no davam prednost CM romkam ani už neviem prečo ale hlavne asi preto ze tam je a vždy bol dobry support. Skušal osm velmi vela roznych rom no zakotvil som tu .No myslim že najlepšie sa choval telefon na ICS a potom na JB .Preto sa chcem vratit na JB teraz mam poslednu verziu kitkat CM11 nie je to už take svižné ako predtym + flash iba cez delphin browser čo ma tiež sere lebo ho nepouživam.
Kurna zas vsetko flashovat od gb no asi sa na to vykašlem :DChcel som to nejak jednoducho poriešit. Ale napadlo ma ked by som sa do toho pustil tak by som skusil este poslednu verziu ICS stable od CM a potom JB stable poslednu. Je vlastne ešte niekto kto robí dobre romky na I9000? okrem CM ale na jadre JB, kitkat ma vela much ešte .
Ešte som našiel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2024269 a http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2529461 je to od mackay dokonca je tam aj viac ramky čo by som ocenil . Mrzi ma že už nikde neni nejaka vačšia komunita galaxy s 1 mikemon mal super forum ono aj existuje stale len tam nikto nechodi čo ma mrzi .
Kurna zas vsetko flashovat od gb no asi sa na to vykašlem :DChcel som to nejak jednoducho poriešit. Ale napadlo ma ked by som sa do toho pustil tak by som skusil este poslednu verziu ICS stable od CM a potom JB stable poslednu. Je vlastne ešte niekto kto robí dobre romky na I9000? okrem CM ale na jadre JB, kitkat ma vela much ešte .
Ešte som našiel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2024269 a http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2529461 je to od mackay dokonca je tam aj viac ramky čo by som ocenil . Mrzi ma že už nikde neni nejaka vačšia komunita galaxy s 1 mikemon mal super forum ono aj existuje stale len tam nikto nechodi čo ma mrzi .
Ahoj,tak najprv ktej GB ROM,myslim si že ked si skušal vela ROM tak flash GB cez ODIN neni pre teba problem + Root.Ja som do S1 I9000 dal tu ROM čo som spominal a telefonik šlape uplne super.Čo sa tyka Mikemona a jeho ROM:frčal som na nej nie jeden mesiac a bol som spokojny a čo sa tyka forum??Toto je forum od Mikemona ktore stoji za to.Ano boli na SAMSUNG STYLE ale sme tu a Mikemon rieši S3.
Losos- moderátors
uvažujem že sa vratim aj na GB po dlhšej dobe i ked ono ked si už zvykneš na tie vychytavky z ICS+ ako nahlady aplikacii cez home tlačitko a celkovo menu UI atd..
Jááj 
Teraz som uvažoval nad tým že moj telefon nezažil poriadny wipe už skoro rok .Možno by aj ten kit-kat čo mam teraz išiel svižnejšie .Spravim asi najprv oplnu čistku telefonu a potom uvidim či pojdem na GB alebo JB dam tomu kitkatu ešte šancu

Teraz som uvažoval nad tým že moj telefon nezažil poriadny wipe už skoro rok .Možno by aj ten kit-kat čo mam teraz išiel svižnejšie .Spravim asi najprv oplnu čistku telefonu a potom uvidim či pojdem na GB alebo JB dam tomu kitkatu ešte šancu

Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: