Vzkříšení Remix ROM v5.1.1 pro Galaxy S2
Strana 1 z 1
Vzkříšení Remix ROM v5.1.1 pro Galaxy S2

Pro tento týden Galaxy S2 GT-i9100 a SGH-i777 ROM týdne, podívejte se na nejnovější verzi 5.1.1 a vzkříšení Remix ROM.
Na Android 4.4.2 základě KitKat, Vzkříšení Remix ROM vám přináší skvělý výkon spolu se stabilitou můžete spolehnout. Byl jsem vlastně snaží mnoho dalších AOSP ROM tento týden, ale měli problémy buď s instalací nebo opravovat chyby, tak jsem se odhlásila nejnovější verzi Vzkříšení Remix ROM.
Ne moc se změnily od poslední době jsme se podívat v únoru, ale existuje pár dalších funkcí, jako je Active Display, HALO, oznámení lockscreen, Omni Switch, a některé další. Kromě toho, že si nyní můžete spustit jej snadno na AT & T Galaxy S2 SGH-i777 s RenderBroken jádra, která také umožňuje přetaktování až na 1,4 GHz.
Jiné pozoruhodné vlastnosti patří úplná Ladění nabídky pro všechny vaše postavení / oznámení bary, vlastní systém animací, zvukových nahrávek s mikrofonem obrazovky a Nova + Kitkat raket. Vzkříšení Remix ROM je rozhodně můj "jít do" vlastní ROM, když jsem potíže s další vlastní ROM spuštěné na mém S2 a s nejnovější verzí, můžete očekávat ještě větší rychlost a stabilitu , takže dát to twhirl tento týden (konec) a dejte mi vědět, co si myslíte!
Viz přehled video níže:
Stahuj RoM:
http://downloadandroidrom.com/file/GalaxyS2/roms/ResurrectionRemixKitKat/Resurrection_Remix_KK_v5.1.1-20140507-i9100.zip
GAPPS:
http://downloadandroidrom.com/file/gapps/PA/pa_gapps-modular-mini-4.4.2-20140503-signed.zip
Losos- moderátors
- Poèet pøíspìvkù : 96

» Galaxy S6 vs Galaxy Note 4 srovnání: což který Samsung je nejlepší?
» Aplikace theme Galaxy - Theme Maker for Samsung Galaxy
» Remix ® 4.4.2 KitKat v5.0.0 30/01/14
» Resurrection Remix JB 4.2
» galaxy s3 vše o něm
» Aplikace theme Galaxy - Theme Maker for Samsung Galaxy
» Remix ® 4.4.2 KitKat v5.0.0 30/01/14
» Resurrection Remix JB 4.2
» galaxy s3 vše o něm
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: